ONTDEK HET BRUGSE OMMELAND
Stationsstraat 119 - 8490  Jabbeke

00 32 50 812 771              info@terbruggejabbeke.com
DIRECTE OMGEVING                                     WANDELEN IN DE STREEK
BEDANDBREAKFAST "TER BRUGGE" is gelegen aan het Kanaal van Oostende naar Gent, te midden van de toeristische driehoek gevormd door Brugge, Oostende en De Haan. Alles ligt op 15 km afstand. De omgeving van het kanaal nodigt uit om te wandelen en te fietsen. In de onmiddellijke omgeving ligt een onlangs aangelegd natuurdomein.
Een wandeling door de polders naar het nabij gelegen dorp Stalhille is een aanrader voor een eerste kennismaking met de omgeving.
Voor de kunstliefhebbers raden wij het Permekemuseum aan, ingericht in de vroegere woning van de kunstenaar. Er zijn een 5tal beschjreven wandelroutes in de onmiddellijke omgeving.
FIETSEN - FIETSNETWERK - VERHUUR
Voor fietsers is de Stalhillebrug het ideale vertrekpunt om de omgeving te verkennen met de fiets. Ter Brugge is gelegen aan het knooppunt Brugse Ommeland 9 & 93. Er is fietsnetwerkkaart beschikbaar waar je uw fietstrip kunt voorbereiden. Fietsverhuur is mogelijk maar dient vooraf 24 uur vooraf gereserveerd te worden.
Voor electrische fietsen hebben we een fietsenbergplaats met aansluitingsmogelijkheden voor electrische fietsen.
Uiteraard heeft de kust een bijzondere aantrekkingskracht. De badplaatsen Oostende, Bredene en De Haan liggen op korte afstand met de wagen maar ook met de fiets.
PARKING - auto's - motors                                                                   GRATIS
Gezien onze ligging buiten Brugge is parkeren gratis. Er is voldoende parkeeergelegenheid in de straat, evenwel voor wie het wenst is er parkeermogelijkheid op ons domein. Motors kunnen probleemloos binnenrijden en veilig parkeren.
TER BRUGGE BEDANDBREAKFAST - Stationsstraat 119 - 8490 Jabbeke (bij Brugge) - tel 00 32 50 812 771 - info@terbruggejabbeke.com
STALHILLEBRUG - kanaal Oostende Brugge
info: wikipedia
STARTPUNT  FIETSNETWERK
BRUGSE OMMELAND
info FIETSNETWERK info WANDELROUTES JABBEKE
BRUGGE & GENT bezoeken
Brugge is één van de belangrijkste toeristische trekpleisters van Vlaanderen, naast Brussel, Gent en Antwerpen. Brugge situeert zich op 12 km en Gent op 51 km afstand. Stadsplannen zijn beschikbaar en graag geven we informatie over de beste parkeermogelijkheden
DE KUST: DE NOORDZEE EN ZIJN BADPLAATSEN
info BRUGGE, GENT, Restaurants, enz.....
TOERISTISCHE INFORMATIE
Vooreerst beschikken we over een uitgebreide informatie over de gehele regio zoals stadsplannen, musea, fietskaart, brochures enz. Maar daarnaast geven wij graag persoonlijk alle inlichtingen om uw verblijf in optimale omstandigheden te laten verlopen.
MEER INFO: