DE ONTBIJTRUIMTE "ALICE FREY"
De ontbijtruimte is genaamd naar Alice Frey, een bekende Oostendse kunstenares bevriend met James Ensor. De inrichting is bijzonder voor een bedandbreakfast gezien de ruimtelijke mogelijkheden (80m2). De gasten kunnen aan een voor hen gereserveerde tafel aanschuiven. De verzorgde tafel geeft de gasten een verwengevoel die aan het ontbijten een feestelijk gevoel geeft.
  ONTBIJTEN IN EEN GEZELLIGE SFEER

00 32 50 812 771              info@terbruggejabbeke.com
Stationsstraat 119 - 8490  Jabbeke
HET ONTBIJT EEN FEEST
ONTDEK HOE ONZE GASTEN ONS BEOORDELEN
TER BRUGGE BEDANDBREAKFAST - Stationsstraat 119 - 8490 Jabbeke (bij Brugge) - tel 00 32 50 812 771 - info@terbruggejabbeke.com
Het "Ter Brugge" ontbijt is een feest, dat was de mening van H.J. Het ontbijt wordt bediend tussen 9 en 10. Maar voor wie het wenst kan het uiteraard op een ander tijdstip.
Vooreerst zijn er onze fruitsappen waar afwisselend appelsap  (gemaakt van onze appels uit de boomgaard) en vers geperst sinaasappelsap wordt bediend. Gasten hebben de keuze uit de klassieke warme dranken: koffie, thee, chocolademelk, enz... Elke dag worden verse broodjes van de warme bakker bediend samen met boterkoeken. Voor wie het meer klassiek wil houden is er brood en natuurlijk ook toast-brood. Volgens de seizoenen hebben we de huisgemaakte confituren maar ook de andere klassieke zoetigheden;
De eitjes: dagelijks hebben we onze eitjes van onze eigen kippen en wees gerust de gasten smaken het verschil !!!!
Er zijn natuurlijk ook de fijne charcuterie en de verschillende soorten kazen. Om af te sluiten is er onze fruityoghurt, een stukje taart of fruit.
Nu ben je klaar om de dag door te brengen.